Качество / Сертификати

Добрата компания предлага отлични продукти и услуги, а великата компания прави всичко това и се стреми да направи света едно по-добро място!
 

Мултикомерс е горд притежател на сертификат ISO 14001:2015 за управление по околната среда. Обхватът на сертификацията е върху целия процес - от дизайна и проектирането, през печата, до довършителните работи. Това е поредното признание и доказателство, че освен качествено и в срок, ние изпълняваме нашите поръчки в унисон с опазването на околната среда.
 


За Мултикомерс най-ценна е удовлетвореността на клиентите и ние влагаме внимание, ресурси, средства, време за нейното постигане. Доказателство за качеството на нашите продукти е сертификатът за изградена система по качество ISO 9001:2008, който е и гарант за неуморимия ни стремеж за съвършенство и прецизност във всеки един детайл!

 

 

 

Сертификат за  проследяване на продукцията

 

 

Освен задължителните контролни точки по качеството, касаещи човешкия фактор, Мултикомерс борави с последно поколение измервателни прибори. X-Rite eXactTM Standard е портативен прибор  за оперативен контрол на качеството и измерване на цвета на печатната продукция.

 

  

 

 
© 2015, Всички права запазени! Web Design & SEO by Zashev Design