Enfocus обяви PitStop 2017 – едно от най-мощните и технологични решения за проверка и корекция на пазара

31.03.2017 г.

На 08.03.2017, Enfocus обяви функционалностите на новата версия на PitStop – 2017, която скоро ще бъде пусната на пазара.

Нова технология PDF Geomapper

PitStop 2017 представи иновативна технология, която разширява възможностите за проверка и корекция, давайки им нови, уникални начини обектите да бъдат избирани или игнорирани.

Например, конфигуриране на Preflight проверките така, че да се проверяват само обектите, които са необходими за  визуализиране или отпечатване на PDF файла. Всички допълнителни, скрити или ненужни елементи могат да бъдат игнорирани или дори премахнати, като по този начин се намалява драстично сложността на файловете и фалшивите съобщения за грешки, които биха могли неоснователно да спрат по-нататъшното им производство.

Първоначални имплементации на тази технология за намаляване на фалшивите съобщенията за проблеми бяха видени за първи път във версията на PitStop, показвана на drupa 2016. Представени като пазарно нововъведение в Preflight, проверките могат да бъдат ограничени в рамките на нестандартни обекти, като например линии за рязане , или в структурна информация за дизайна.

Разширявайки технологията PDF Geomapper, Enfocus продължава да представя уникални за пазара решения, като позволява заключенията да бъдат вземани не само на база на един единствен обект, но още вземайки под внимание други обекти, намиращи се под или над оригиналния.

"Новата технология PDF Geomapper отваря вълнуващ нов свят от възможности за проверка и корекция. Например, един текстов сегмент може да бъде проверен за неговата четливост след отпечатване, чрез проверка на цвета на обектите под него. " - Andrew Bailes-Collins, старши продуктов мениджър в Enfocus

Друга допълнителна нова функционалност  

Профили Devicelink

PitStop Pro и PitStop Server включват допълнителни над 40 Devicelink профили, базирани на стандартни ICC профили, за да помогнат на потребителите, които извършват конвертиране на цвета  от CMYK в CMYK. Тези профили са много полезни за управление на покритието на мастилото и за конвертиране на PDF файлове от едно условие за печат към друго, например Forga към GRACoL или SWOP и обратно. Тези висококачествени профили са достъпни благодарение на съдействието на сестринската компания на Enfocus – X-Rite, възползвайки се от позициите си, че и двете са  компании на Danaher.

Проверка за покривност на мастилото
Особено полезна за клиентите в областта на печата на опаковки, етикети и широкоформатния печат, тази проверка за покривност на мастилото е подобрена, за да може да се работи с избрани мастила и да  пренебрегва предварително именувани цветоотделки като „бяло“ и „лак“. Резултатът е по-точна проверка, тъй като ще се ползват само реални мастила.

Нов Inspector интерфейс

PitStop Pro включва нов Inspector интерфейс за анализ и редакция на страницата и групи с прозрачности директно в PDF файла. Има и нови списъци с действия (Action Lists) за търсени от клиентите функционалности, като например автоматично генериране на правоъгълници със заоблени ъгли (за dielines) и нови начини за модифициране на размера на страницата и на обектите в PDF файла.

Нов PDF Report

Нова PDF Report функция е налична за валидиране наличието и конфигурацията на слоевете в PDF файла, а нови проверки и корекции за тях са налични в Preflight Profile Editor.

Други подобрения и ъпдейти

Подобрени са функциите cut/copy/paste и add copied graphic.

Енджина за премахване на прозрачностите на Adobe (transparency flattener) в PitStop Server е обновен до последната версия. Mac OSX Sierra и годишната актуализация на Windows 10 вече са вече поддържани официално.

Enfocus награждава своите лоялни клиенти

Промяната на името на PitStop 2017 сигнализира преминаването към годишен цикъл на обявяване на продуктите и води до промени в политиките по ъпгрейд и поддръжка, както и в ценовата политика.

Клиенти, които имат поддръжка ще получат автоматично новия PitStop 2017 лиценз, когато продукта бъде официално пуснат в продажба.

Клиенти, които закупят лиценз за PitStop 13 сега, автоматично ще получат лиценз за PitStop 2017 при неговото пускане в продажба.

За потребителите на PitStop 13 без договор за поддръжка, най-изгодният вариант, за да преминат към PitStop 2017 е да сключат такъв сега. Тази оферта е валидна само до официалното пускане на пазара на PitStop 2017.

Клиентите с по-стари версии също могат да се възползват от горния вариант, при условие, че се ъпгрейднат до PitStop 13.

Сключването на договор за поддръжка е най-изгодния вариант за получаване на важни обновления на версии на PitStop. От деня на официалното пускане на PitStop 2017 на пазара, само клиенти с договори или такива, които ползват абонамент, ще могат да ползват директна приоритетна поддръжка от Enfocus през портала за поддръжка. Приоритетната поддръжка гарантира отговор в рамките на 1 работен ден.

Клиенти без договор за поддръжка могат да търсят отговори като посетят уеб страницата „Known issues and solutions”, която може да бъде достигната през уебсайта на Enfocus, или да търсят помощ от други потребители във форума на общността.

Клиенти, които искат да получават още по-бърз отговор (в рамките на 6 работни часа), и които искат да се обаждат директно на Enfocus, могат да сключат договор за “premium” поддръжка.

<<< Към всички новини
© 2015, Всички права запазени! Web Design & SEO by Zashev Design